Gezond cadeau

Geslaagd

Het harde werken wordt dan eindelijk beloond. Na al die inspanning en stress is het dan eindelijk zover... je bent geslaagd!

Geslaagd voor school, cursus, rijexamen, zwemmen, veter strikken of wat dan ook. Een mooi moment om iemand een fruitgeschenk cadeau te doen. Een origineel, lekker en gezond cadeau voor iedere geslaagde.

Jubileum

Heeft u een reden nodig om iemand een cadeau te kunnen geven? Soms wel! Een jubileum is de uitgelezen mogelijkheid om iemand te verrassen.

Of dat uw collega nu 25 jaar bij de zaak zit, u 12½ jaar getrouwd bent, of iemand al 10 jaar fantastisch vrijwilligerswerk verricht, een fruitgeschenk doet het altijd goed.

Ziek

Vitamines, vitamines en nog meer vitamines. Althans dat is wat vaak wordt gezegd wanneer iemand ziek is. De vitamines bieden je weerstand en helpen je lichaam zich weer te herstellen van het ziek zijn.

Een fruitgeschenk is een ware bom aan vitamines. Van kiwi's tot ananas, van sinaasappelen tot aardbeien. U roept, wij maken.

Jarig

Ieder jaar op precies dezelfde dag, om precies dezelfde tijd is het weer feest. Uw man of vrouw, zoon of dochter, familielid, vriend of vriendin, kennis, buurvrouw of buurman of collega is jarig. Een mooi moment om deze persoon eens in de bloemetjes te zetten, maar dan niet letterlijk.

Heeft u er wel eens aan gedacht om een fruitgeschenk cadeau te geven? Gezond, lekker en bovenal bijzonder origineel. U zult versteld staan van de reacties.

Tot ziens

Er is altijd een moment van afscheid. Iemand gaat met pensioen, gaat voor langere tijd naar het buitenland of verlaat zijn trouwe buren voor nieuwe buren. Hoe dan ook, dit mag niet ongemerkt voorbij gegaan worden. Maak daarom van het afscheid een vrolijk en fris gebeuren en verras ze met een heerlijk fruitgeschenk, zodat ze de eerste twee weken al smullend van u kunnen nagenieten.

Openingstijden

Maandag: 08.00 - 19.00 uur
Dinsdag: 08.00 - 19.00 uur
Woensdag: 08.00 - 19.00 uur
Donderdag: 08.00 - 19.00 uur
Vrijdag: 08.00 - 19.00 uur
Zaterdag: 08.00 - 17.00 uur
Zondag: Gesloten

Over ons

Al meer dan 25 jaar is "Uw Groenteman" Pompoen een begrip in Enschede en omstreken. Wij staan voor kwaliteit met een eerlijk en goed advies. Door dagelijks verse inkoop kunnen wij u de beste en de meest verse producten garanderen. Is er om wat voor reden dan ook een bepaald gewenst artikel niet voorradig kunnen we het altijd voor u bestellen.

Contact

Uw Groenteman Pompoen

Burg. M. van Veenlaan 106
7543AB Enschede
T: 053-4313458
M: info@uwgroentemanpompoen.nl

KvK: 06056497
BTW: NL001947666B46